CLicK IkLaN DiSiNi SanGaT BeSt..!!

Followers

Tuesday, December 29, 2009

SeLaMat MeNyAmBuT TaHun 2010


2009 bakal menutup tirainya. Pelbagai perkara yang telah berlaku dalam hidup kita mahupun dunia. Apa yang terjadi pada 2009 bakal menjadi pedoman dan memberi keinsafan agar kita lebih menghargai waktu.


Selamat menyambut tahun baru, moga ia memberikan cahaya indah kepada semua orang. Doa aku agar semua gembira menyambut kedatangan 2010 ini bahkan biarlah tahun 2010 menjadi tahun yang cukup bermakna untuk kita semua.


Masa lepas tidak akan berulang kembali, jadi mulakan diari baru kita dengan perkara yang baik dan bersiap sedialah menghadapi dugaan hidup. Berdoalah semoga tahun 2010 akan menjadi tahun yang memberikan 1001 kegembiraan kepada kita.


Usia semakin bertambah, jadi peningkatan usia harus sejajar dengan kematangan diri. Janganlah umur sudah meningkat tapi mahu lagi melakukan perkara yang tidak berfaedah kerana fikir mahu enjoy saja.


p/s banyak perkara dan impian pada 2009 tak terlaksana lagi..jadi terpaksalah di bawa ke tahun 2010..harap-harap segala yang diimpikan akan tercapai pada 2010 insyaAllah..amin.

CLiCK iKLaN DiSiNi SaNgAt BeSt..!!

Chat Zone

...My melody...


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

...Visitor...

...Since 14 March 2010... free counters