CLicK IkLaN DiSiNi SanGaT BeSt..!!

Followers

Sunday, November 15, 2009

MeNaTaP mAtAmU..



Sungguh indahnya hari berlalu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andainya kau jadi milikku
Selalu ku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Ku ingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Ku ingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Tak akan ku lepas walau sedetik pun


Pertama kali dengar lagu nie aku dah suka dan lagu ini membuatkan aku terkenang pada seseorang yang aku sayang dan rindui..Lagu yang menarik, mempunyai melodi yang menyenangkan dan lirik yang bagus..
Really love this song even aku tak berapa nak minat dengan Aril..Suara Aril memang sesuai dengan lagu nie..if dia dapat lagu nie time final AF7 mesti menang la..hehe

p/s teringin nak nyanyikan lagu ini untuk orang yang aku sayang..huhu

3 comments:

sI tEDI said...

siapakah gerangannya..

jangan nyanyi sekrang.. musim hujan ni!!

U-Nie_sYa said...

hehe..secret..=)

syikahzakaria said...

AWWWWWWWWWWW !
lgu ny sedap owhhh ;DD

Chat Zone

...My melody...


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

...Visitor...

...Since 14 March 2010... free counters