CLicK IkLaN DiSiNi SanGaT BeSt..!!

Followers

Tuesday, March 9, 2010

yeye...exam dah abes..=)




Hahaha..cam budak-budak je aku nie..=P..Pape pon Alhamdulillah selesai gak akhirnya exam untk sem 6 nie..lega rasanya paper yg susah2 dah lepas. Exam dah selesai, sekarang nie keputusan yang menentukan segalanya. Harap sangat2 semua paper lulus dengan baik. 15hb nie da mula masuk sem baru, tak sabar rasanya nak cepat-cepat habis study..hehe..

Exam pon dah selesai, ada masa dalam seminggu je nie untuk aku berehat sebelum mula sem baru. Tak tau la nak buat apa cuti nie.??huhu..Nak kuar dengan kawan semuanya sibuk je manjang..hmm..sedih je cam xde kawan..huhu..Tak kisah la,aku boleh habiskan cuti nie dengan menghadap pc dan rehat puas kat rumah lagi best..hehe



10 comments:

sI tEDI said...

selamat menunggu keputusan ezam :)

U-Nie_sYa said...

thanx tedi..=)

adrin_malina said...

akak pulak yang berdebar nak exam ujung minggu ni. huhu

U-Nie_sYa said...

semoga berjaya...=)

juan said...

best la dia dh abis exam..hehe :)

U-Nie_sYa said...

best pe..cuti seminggu je..esk dah mule clz..huhu

fathiahRAIHANA said...

uhh ana pom takot tgu result exam nieh !

DILA is AZIE said...

mesti oke result. :)

Anonymous said...

What charming phrase

Anonymous said...

You are not right. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.

Chat Zone

...My melody...


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

...Visitor...

...Since 14 March 2010... free counters