CLicK IkLaN DiSiNi SanGaT BeSt..!!

Followers

Friday, January 22, 2010

Mimpi ular..

Ini aku nak story, malam tadi aku bermimpikan pasal ular..

Eeee!! ular la binatang yang paling aku gerun, jijik, geli, dan takut..huhu

Mimpi aku story dia camnie..ular tu sesat masuk kat bilik aku, dia melilit-lilit kat tiang katil aku..Ya Allah!! bila aku perhatikan ular tu jenis dari keluarga ular sawa. Ular tu tak ganas la dia diam je dan tak bergerak dari tiang katil aku tu.

Cerita ini hanya mimpi dan bukan rekaan semata-mata. Rasa kat dalam mimpi tu cam nyata.

Korang tahu tak makna disebalik mimpi jika kita bermimpikan ular??

Apa yang aku dengar dan tahu dari orang yang mengetahuinya. Jika kita bermimpikan ular maksudnya ada seseorang yang menyukai kita. Betul ke.? entah la aku pun kurang pasti dan tak tahu nak percaya atau tak Tapi kalau betul, siapa la agaknya yang suka kat aku tu..?hehe




18 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak lama lagi la tu
nak cakpong2

hehhehehe

U-Nie_sYa said...

haha...xkan la..calon pon xde..=P

Yanne said...

ade byk maksud. Kalau betul ade org suke tu alhamdulillah la.. sy penah denga, ade org nk masuk meminang.. WOW!!



Tapi, kalau kite research pasal mimpi2, mimpi binatang berbisa seperti ular dan kala jengking membawa maksud jembalang/sihir. Maksudnya, ada jin yg dekat2 dgn kite..

Ape2 pun, semua itu hanya mimpi semata-mata.. untuk kaitkan dgn jembalang/sihir tu, ada byk lg tanda2 lain..

Lagipun yang awak mimpi tu ular sawa kan?? tak berbisa.. huhu...

missZie Aziz said...

eee....ade org dh mimpi2 ular nie....

tibe2 x sabar nk mkn nasi minyak..

lalallala~

Anonymous said...

wooo..mimpi ular tu..hehe

U-Nie_sYa said...

yanne : waa..banyak gak ye yg yan tau..hehe..thanx ya for da information..

yup sy mimpi ular sawa..x bebisa tp leh mkn org..hehe

misszie : mimpi je tu..xde makne..=P

sI tEDI said...

mimpi adalah mainan tdo..

.millalara. said...

aloh3.. ular tu main cak2 je dlm sleep tu.. takde apa2 lah.. :)

Just Call Me Qamar said...

aikkk...nak makan nasi minyak gak ke...huhu...
aku tak la pro sgt bab mimpi ni...
tapi stahu aku mmg ada org suke la klu mimpi ular...
tapi klu ular tu mematuk lak.. maksudnya dia nak pinang la tu...

tapi klu ular tu membelit2 kat badan lak... oooo tu maksudnya tu ular gatal nak kawin ;P... huhuhuu, jg2 ek

U-Nie_sYa said...

qamar : xde r nak mkn nasi minyak..haha..calon xde lg la..=P

ular tu just diam je n melilit kat tiang katil bknnye ular tu gedik g lilit2 kat badan aq..ape la..hehe

░♥si lampu neon♥░ said...

cube ko check bawah katil sekarang...

U-Nie_sYa said...

haha..nak check watpe.??check kalo2 ada ular ke.??=P

cik yana said...

hehe..

kak yana pun penah mimpi ular..takut kan?rase cam betol je..ular tu patuk kaki kak yana..pastu kak yana pijak die..heee..seramm!

U-Nie_sYa said...

waa..kalo ular tu egresif tu maksudnya ada org btol2 nak kawen ngn kak yana la..hehe

tak lame lagi makan nasi minyak la tu..hehe

Dak N0oB said...

erk...
jage...
dah makan nasi minyak jgn lupe invite...
hhahaha....

calon memang xde..
tapi klu datang mngejut....???
haaa....
kne readyy....
umo dah cukup tu...
hhahaha...

eynda said...

Mimpi ular saje maknanyer ada org dok usha2....kalau dia datang patuk ada org nak meminang....kalau mimpi ular berebut2 nak masuk rumah maknanyer ada lebih dari sorang yg nak kat kita haha...ni dari pengalaman akak la...apa-apa pun mimpi mainan tido yg kekadang membawa petanda...cuma jangan terlalu percaya la kan...semuanyer Allh yg tentukan utk kita :-)

U-Nie_sYa said...

dak noob : jgn wisau kalo da sampai seru ofcz la jemput..xkan la x jemput kwn..hehe

eynda : ooo..ada bnyk jenis gak eik mimpi ular nie..hehe..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Chat Zone

...My melody...


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

...Visitor...

...Since 14 March 2010... free counters